Top 5 acoperișuri BILKA

La BILKA perfecţiunea constă nu în a face lucruri extraordinare, ci în a le face extraordinar de bine, fără a neglija nimic.  Ceea ce contează este lupta continuă pentru perfecțiune. peta dunia La BILKA fiecare acoperiș care ajunge pe casele  clienților reprezintă o luptă câștigată. Plecând de la acestea am realizat un top al celor mai frumoase acoprișuri din țiglă metalică în care atenția acordată fabricării produselor și profesionalismul monturii nu face decât să pună și mai mult în evidență frumusețea arhitecturală a fiecărei clădiri.

 Lucrarea numărul 1 este realizată cu țiglă metalică Clasic RAL 8004 lucios și se încadrează perfect în arhitectura comunitară. Acoperișul circular pune în valoare stilul clădirii și completează perfect arhitectura acesteia. Mai mult decât atât, combinația dintre culoarea ușor inedită a acoperișului și cea a clădirii este una excepțională, reprezentând un constrast atrăgător. Măiestria cu care a fost montat acoperișul este de apreciat, mai ales datorită formei clădirii.

1

Lucrarea numărul 2 este realizată cu țiglă metalică RETRO PANEL perfectă pentru a pune în evidență arhitectura neobrâncovenească a clădirii. Culoarea acoperișului se potrivește perfect cu combinația de culori alb-bej a casei, fiind într-un contrast elegant, care accentuează și mai mult caracterul monumental al clădirii. Modelul simplu și elegant al acoperișului este ideal pentru această clădire care dispune de numeroase detalii arhitecturale precum ancadramentul ferestrelor, micile coloane cu motive vegetale, ce încadrează balcoanele, dar și alte detalii florale realizate din stucatură. Acest tip de acoperiș este ideal pentru o casă de patrimoniu, având puterea de a scoate în evidență unicitatea arhitecturală a acesteia.

2

Lucrarea numărul 3 este realizată cu țiglă metalică CLASIC RAL 8017 lucios, fiind un tip de țiglă ideală pentru casele în regim rezidențial. Simplu și elegant, acoperișul se încadrează cu ușurință cu stilul ansamblului rezidențial. Acoperișul acesta este ideal pentru a pune în evidență arhitectura în linii drepte a clădirii și pentru a scoate în evidență albul imaculat al casei. Culoarea maro-ciocolatie a acoperișului oferă un aspectv rustic clădirii. Se poate observa cu ușurință măiestria cu care acesta a fost montat, ca într-un joc de domino, mai ales în cazul celor două ferestre ale mansardei.

3

Lucrarea cu numărul 4 este realizată cu țiglă metalică BALCANIC RAL 9005 mat. Acoperișul în linii ascuțite se potrivește perfect cu arhitectura simplă și modernă a casei. De asemenea, culoarea acoperișului pune în evidență nunața de alb-bej a casei, oferind un contrast agreabil. Mai mult decât atât, acesta se potrivește perfect cu ancadramentul balcoanelor pentru o continuitate estetică. Montura acoperișului este una excepțională păstrând unghiurile ascuțite ale acoperișului. Acest tip de acoperiș este ideal pentru o clădire aflată într-un ansamblu rezidențial. Culoarea mată completează nota de eleganță și simplitate, fiind o combinație între modern și elegant.

4

Lucrarea numărul 5 este realizată cu țiglă metalică BALCANIC RAL 8017 mat pentru o combinație uluitoare între modern și clasic. Arhitectura în linii geometrice este din nou pusă în evidență de profesionalismul acoperișului. De asemenea, culoarea acestuia potențează nunața de alb a clădirii și se potrivește perfect cu liniile punctate ce încadrează ferestrele și partea inferioară a clădirii. Tipul acesta de țiglă este ideal pentru a îmbina aspectul tradițional cu cel modern, fiind folosită cu succes în renovările clădirilor, oferind un aspect elegant de conservare.

5

Mai multe lucrări realizate cu produsele BILKA vă invităm să descoperiți aici.